Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ολα τα μυστικα για τα μαλλια

Σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις για επαγγελματικό stylists.

  • Μην περιμένετε το κούρεμα σας να είναι ίδιο με τα μοντέλα ή διασημότητες που βλέπετε στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ή στα περιοδικά. Γιατί αυτό που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα πολύωρης εργασίας του στυλίστα τους, με πολλά προϊόντα styling μαλλιών.
  • Ο σημαντικότερος παράγοντας που εξετάζουμε όταν επιλέγουμε ένα κούρεμα είναι η υφή των μαλλιών σας. Κυματιστά και σγουρά μαλλιά κόβονται ποιο εύκολα. Η φυσική κίνηση και η υφή των μαλλιών επίσης θα ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του κουρέματος.
  • Για τον προσδιορισμό του ιδανικού κουρέματος, το σχήμα του προσώπου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Αυτό που μπορεί να δείχνει άσχημο σε ένα ωοειδές πρόσωπο μπορεί να είναι πολύ κολακευτικό για ένα μακρύ πρόσωπο.
  • Δεν θα αγνοήσουμε τους περιβαλλοντικούς και κλιματικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρονται τα μαλλιά σας.
  • Ο τρόπος ζωής σας είναι επίσης σημαντικός για τη λήψη αποφάσεων ενός κουρέματος. Για τους βιαστικούς που εργάζονται τα πρωινά, θα μιλήσουμε για ένα απλό και ευκολοχτένιστο κούρεμα που δεν χρειάζεται μεγάλη προσοχή, μια περμανάντ για παράδειγμα.

Αν θέλετε να έχετε ένα ονειρεμένο κόψιμο στα μαλλιά σας, αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν.

  1. Μην Σταυρώνετε ποδιών σας. Κατά την ώρα της κοπής μη σας ξεφεύγει η στάση του σώματος. Μην σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε στην καρέκλα. θα μπορούσαν τα μαλλιά σας να κοπούν άνισα και να φαίνονται όταν σηκωθείτε. Αντ'αυτού, καθίστε στην καρέκλα με τα πόδια ίσια.
  2. Φέρτε φωτογραφίες. Οι μεγαλύτερες καταστροφές γίνονται στα μαλλιά σας είναι όταν ο κομμωτής δεν καταλαβαίνει τι θέλετε. Οι φωτογραφίες θα μεταδώσουν το μήνυμά σας. Βελτίωση της επικοινωνίας, καλύτερο αποτέλεσμα.
  3. Παρουσίαση με το χέρι σας. Πέστε στον στυλίστα σας, πόσους πόντους θέλατε να κοπούν τα μαλλιά σας, δείξτε με το χέρι σας μέχρι που θέλετε να πέφτουν.
  4. Πρώτα κόψτε τα μαλλιά και μετά επιλέξτε χρώμα. Μην επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας μέχρι να δείτε το νέο σας χτένισμα. Δοκιμάσετε μια νέα απόχρωση, αφού δείτε το αποτέλεσμα της κοπής.
  5. Πάρτε συμβουλές από ένα στυλίστα. Το στιλ των μαλλιών σας πρέπει να σας κρατά ξεκούραστους, έτσι καθώς ο στυλίστας τελειώνει τα μαλλιά σας, ρωτήστε λεπτομέρειες για τον τρόπο χτενίσματος και την περιποίηση τους, λεπτομέρειες και συμβουλές για το νέο σας στυλ.
  6. Ανανεώστε τα προϊόντα σας. Για να πάρετε το σωστό αποτέλεσμα στο νέο σας κούρεμα, ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα styling μαλλιών που διατίθενται στην αγορά.
  7. Έκπληξη στον εαυτό σου. Μερικές φορές ένα νέο στυλ που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί, μπορεί να είναι τέλειο μόνο για εσάς! Μια, έκπληξη για τον εαυτό σας!

Να είστε ρεαλιστές. Μπορεί να σας αρέσει το κούρεμα-χτένισμα μια διάσημης σε ένα περιοδικό, αλλά να έχετε κατά νου ότι τα μαλλιά σας μπορεί να μην είναι ίδια, η υφή ή το πρόσωπό σας, δεν μπορεί να έχει το ίδιο σχήμα όπως το δικό της, το κόψιμο δεν θα είναι το ίδιο για σας. Ρωτήστε το στυλίστα σας για τις κατάλληλες παραλλαγές.

Ποιο στυλ πάει καλά με τον τύπο των μαλλιών σας ?
Λεπτή και αραιή τρίχα: Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και αραιά, επιλέξτε κοντό μαλλί με φουσκωτό χτένισμα

  • Μέτρια ή χονδροειδή τρίχα: Αυτά τα μαλλιά μπορούν να δεχτούν τα περισσότερα στυλ.
  • Βαριά ή χοντρή τρίχα: Αν τα μαλλιά σου είναι βαριά ή χοντρά, κρατήστε σε ένα μέσο μήκος.
  • Γιατί δεν κουρευόμαστε στο σπίτι; Δεν πρόκειται μόνο για τον χρόνο ή τα χρήματα. Θα πάρετε καλύτερη ποιότητα, περισσότερες επιλογές και διασκέδαση!

2 σχόλια:

  1. einai teleio na xereis kai n ebisteuesai proionta gia ta mallia sou ... panta elvive xrhsimopoiousa!! kai epeidh to psaxnw arketa t thema auto ... petyxa sth facebook page ths lOREAL.paris

    oti proionta tha mou fanoun xrisima opos px kremes, maskes klp ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή