Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Βιταμίνες

Τα µαλλιά κατά 97% αποτελούνται από την ΚΕΡΑΤΙΝΗ. Βλέπουµε δηλαδή ότι οι πρωτεϊνικές αλυσίδες των καλλυντικών επεµβαίνουν στις πρωτε'ί'νες των µαλλιών μας, για να σταµατήσουν τήν φθορά και να τους δώσουν την απαραίτητη βoήθεια ώστε να στέκονται εκεί που τα χτενίζουµε και να παρουσιάζουν ένα ωραίο αποτέλεσμα

. Ο όγκος των µαλλιών σε κάθε άνθρωπο εξαρτάται από διάφορους κληρονοµικούς παράγovτες και από το χρώµα. Οι ξανθοι έχουν περιπου 140.000 τριχες, οι καστανοι γύρω στις 110.000. Οι κοκκινοµάληδες ειναι οι πιο φτωχοι σε µαλλιά. Έχουν κατά µέσο όρο 90.000 τριχες. Στη διάρκεια της ζωής τους, ο όγκος και η ποιότητα των µαλλιών εξελίσσovται πολύ διαφορετικά σε κάθε άτοµο.

Όµως, οι απώλειες δεν παύουν να ειναι σηµαντικές. Αν δεν πάρουμε τα µέτρα µας, η τριχόπτωση µπορει να εµφανιστει ξανά και ξανά . Οργανώστε σωστά την φροντίδα των µαλλιών σας,και θα γίνουν όµορφα, όπως και πριν .Ρωτήστε μας,και θα σας βοήθησουμε με εξιδικευμενα σαμπουάν KERASTASE- LOREAL πλούσια σε βιταμίνες για τα μαλλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου