Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ομορφα ανδρικά μαλλιά

Σίγουρα θέλετε ο σύντροφος σας να έχει όμορφα και υγιή μαλλιά. Είναι στο χέρι σας να βοηθήσετε λίγο την κατάσταση καθώς οι άντρες κατατρέχονται πολλές φορές από διάφορους μύθους σχετικά με τα μαλλιά τους.
Ας δούμε μερικούς και πώς θα τους εξηγήσετε ότι είναι λάθος:

1. Το λούσιμο προκαλεί τριχόπτωση. Αυτό θα συμβεί αν τρίβουν τα μαλλιά τους με ...ελαφρόπετρα. Στην πραγματικότητα το λούσιμο με ένα ποιοτικό σαμπουάν ενυδατώνει τα μαλλιά, απομακρύνει τα κατάλοιπα του ιδρώτα και της σκόνης ενώ καθαρίζει και την επιδερμίδα του κεφαλιού.

2. Το συχνό κούρεμα πυκνώνει τα μαλλιά. Αυτό ακούγεται γιατί τα κοντά μαλλιά νιώθουν στο άγγιγμα ως πιο πυκνά, μιας και οι τρίχες στέκονται πιο όρθιες.

3. Όλα τα σαμπουάν είναι ίδια. Αυτό το πιστεύουν πολλοί άνδρες με αποτέλεσμα να αγοράζουν φθηνά, ίσως και ανώνυμα σαμπουάν χωρίς να κοιτάζουν αν ταιριάζουν με τον δικό τους τύπο μαλλιών, π.χ ως προς την λιπαρότητα. Εξηγήστε τους ότι η τεχνολογία των σαμπουάν έχει προχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνη για τα εντυπωσιακά μαλλιά που βλέπουν στις γυναίκες.

4. Δεν έχω καιρό να περιποιηθώ τα μαλλιά μου. Το επιχείρημα αυτό έχει μια βάση, καθώς οι περισσότεροι άντρες δεν αφιερώνουν χρόνο στην προσωπική τους περιποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου