Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Tips για την τέλεια νυφικά χτενίσματα

Επιθυμείτε την ημέρα του γάμου σας να έχετε το χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν; Να βγουν αληθινά τα όνειρά σας; Δώστε την ανάλογη βαρύτητα και προσοχή και διαβάστε τα dos και don'ts για υπέροχα μαλλιά που σας προσφέρει ο Τέλειος Γάμος.

Προγραμματίστε νωρίς...
Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι βαμμένα, να κάνετε περμανάντ ή να βάλετε extension, κάντε το περίπου ένα μήνα πριν από την ημέρα του γάμου σας. Ο επιπλέον χρόνος θα σας βοηθήσει να τα συνηθίσετε, να υιοθετήσετε το καινούργιο στυλ, έτσι ώστε να φαίνονται περισσότερο φυσικά. Επίσης, θα έχετε το χρόνο για να τα διορθώσετε, αν παρουσιαστεί οτιδήποτε απρόοπτο.

Μην βιαστείτε...
Μην φτιάξετε τα μαλλιά σας πάρα πολύ νωρίς από την ώρα του γάμου σας, και σε περίπτωση που θα τα σηκώσετε επάνω να μην είναι πολύ σφιχτά. Το κεφάλι σας μπορεί να αρχίσει να πονάει και ο πονοκέφαλος θα σας χαλάσει την διάθεση, με αποτέλεσμα να χαθεί το πλατύ χαμόγελο από τα χείλη σας.

Φροντίστε τα μαλλιά σας...
Χαρίστε στα μαλλιά σας μια περιποίηση μερικές εβδομάδες πριν από τη γαμήλια ημερομηνία σας και κουρέψτε τα ή πιθανόν μόνο τις άκρες λίγες εβδομάδες πριν.

Κάντε την έρευνα σας...
Προσπαθήστε να συμβουλευτείτε περισσότερους από έναν επαγγελματίες και ανακαλύψτε τον κατάλληλο για τα δικό σας στυλ και γούστο. Μπορεί να υπάρξει κάποιος στο κομμωτήριο που επισκέπτεστε τακτικά που με ένα βλέμμα θα σας πει τι σας ταιριάζει καλύτερα. Αν δεν ικανοποιηθείτε από εκεί, ζητήστε συστάσεις, γιατί τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι διαφορετικά για το μεγάλο γεγονός από την καθημερινότητα.

Ζητήστε βοήθεια...
Εάν προγραμματίζετε να φτιάξετε μόνη σας τα μαλλιά σας, κάντε το μόνο εάν είσαστε 100% σίγουρη. Να έχετε όμως δίπλα σας και μια πολύ καλή και ειλικρινή σας φίλη, για να σας εκφράσει και τη δική της άποψη.

Να παραμείνετε ο εαυτός σας...
Σίγουρα επιθυμείτε να είσαστε η βασίλισσα της βραδιάς, αλλά προσπαθήστε να μην επιλέξετε κάτι που θα είναι εκτός του δικού σας στυλ και ύφους, και δεν θα μπορεί κανείς να σας αναγνωρίσει. Κάντε το δοκιμαστικό σας, έτσι ώστε να αποβάλλεται το άγχος από κάποιον τομέα και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι κάτι που το χρειαζόσαστε…εδώ και τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου