Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Όταν κόψει τα μαλλιά της...........

Οι γυναίκες γνωρίζουν ότι οι άντρες λατρεύουν τα γυναικεία μαλλιά, γι' αυτό όταν αποφασίσουν να κόψουν τα μαλλιά τους, στην πραγματικότητα αποκόπτουν τους άνδρες από την ομορφιά τους, από τα θέλγητρα και την ελκυστικότητά τους, από την αγάπη τους. Είναι μια ξεκάθαρη πράξη που εκφράζει τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση ή την εναντίωσή τους σε κάτι που θεωρείται κατεστημένο.

Όταν η σύζυγός σας, η οποία είχε μακριά μαλλιά από τότε που τη γνωρίσατε, αποφασίσει μια μέρα έτσι ξαφνικά, ότι ένας υπέροχος κότσος που αναδεικνύει το μήκος των ώμων της, θα την κολάκευε πολύ περισσότερο ή ακόμη χειρότερα αν επιστρέψει μια μέρα σπίτι με εντελώς κοντοκουρεμένα τα μαλλιά της, καλύτερα να έχετε το νου σας. Αυτό συνήθως συμβαίνει την περίοδο που θα σταματήσει να έχει σεξουαλική επαφή μαζί σας και το διάστημα που θα αρχίσει να αναφέρετε σε διαλυμένες και εξασθενημένες σχέσεις ή διαζύγια. Το λιγότερο που θα μπορούσατε να σκεφτείτε είναι ότι περνά κάποια υπερβολικά συναισθηματική φάση, πολύ δυσάρεστη και το πιο πιθανό κάποια φάση σχετική με εσάς.

Όταν μια γυναίκα κοντοκουρεύται, δεν συμβαίνει γιατί επιθυμεί μια καινούρια, ελκυστική εμφάνιση, όπως θα έλεγε ο καθένας. Είναι μια καθαρά συναισθηματική αναταραχή, που προμηνύει "θύελλα
Αν κάποια μέρα λοιπόν, η σύζυγος επιστρέψει σπίτι με κοντύτερο μαλλί, εξετάστε αν πρόκειται για σημάδι προειδοποίησης, για το καλό σας! Συζητήστε μαζί της. Ανακαλύψτε ποιο είναι πραγματικά αυτό, που την ενοχλεί. Ακόμη κι αν ισχυρίζεται, ότι απλά επιθυμούσε μια ανανέωση της εμφάνισής της, σιγουρευτείτε απολύτως ότι δεν συντρέχει και κάτι άλλο, που να της προκαλεί ανησυχία. Πείτε της ότι δεν πιστεύετε πως θα μπορούσε να κάνει μια τόσο δραστική περικοπή, απλά και μόνο για ένα καπρίτσιο. Στατιστικά, το πιθανότερο είναι ότι θα εκτιμήσει το γεγονός πως παρατηρήσατε κάποια μεγαλύτερη αλλαγή σ' αυτήν, εκτός από την αλλαγή στο μήκος της τρίχας της. Το πιο απίθανο βέβαια, είναι να θέλησε απλά να αντιγράψει το κοντό κούρεμα της Jennifer Aniston, αλλά ακόμη και τότε θα την συγκινήσετε με το ενδιαφέρον σας γι' αυτήν και για το γάμο σας.

Κάντε οτιδήποτε, αλλά μην το αγνοήσετε. Αν αδιαφορήσετε, τότε οι τρίχες της δεν θα είναι το μόνο πράγμα, που θα πάρει δρόμο
".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου