Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μυστικά στάιλινγκ

Παρακάτω σας δίνουμε μερικά καλά μυστικά στάιλινγκ για κάθε προϊόν χωριστά:

Τζελ για γλυπτική
Για να δώσετε όγκο στα μακριά μαλλιά, ψεκάστε με ένα τζελ για γλυπτική σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και στεγνώστε τα με πιστολάκι ρίχνοντας τα μαλλιά προς τα εμπρός.

Τζελ φιξαρίσματος
Για να δώσετε πολύ δυνατό κράτημα στο χτένισμά σας και για να κρατήσετε σε όρθια θέση τη φράντζα ή τις αφέλειες, απλώστε στα μαλλιά σας επιπλέον ποσότητα από το τζελ φιξαρίσματος. Δώστε περισσότερη υφή στα μαλλιά σας, δουλεύοντας το τζελ φιξαρίσματος στις παλάμες σας και απλώστε το σε στεγνά μαλλιά. Εάν χρησιμοποιείτε ρόλλεϋ, απλώστε μία μικρή ποσότητα τζελ φιξαρίσματος στα μαλλιά σας, πριν από το τελικό βούρτσισμα για να αποκτήσετε τη γυαλάδα. Απλώστε το τζελ φιξαρίσματος στις ρίζες των λεπτών, αδύναμων μαλλιών, όταν είναι στεγνά για να δώσετε όγκο και ύψος.

Αφρός για όγκο στα μαλλιά
Όταν τα λεπτά μαλλιά αδυνατίζουν, χρησιμοποιείτε τον αφρό για όγκο στα μαλλιά σε στεγνά μαλλιά, απλώνοντας στις ρίζες για να δώσετε επιπλέον όγκο, χωρίς να βαρύνετε τα μαλλιά σας.
Για ύψος και όγκο σε ένα φυσικό χτένισμα, απλώστε τον αφρό για όγκο στα μαλλιά στις ρίζες των βρεγμένων μαλλιών προτού τους δώσετε κάποιο στυλ.

Σπρέι στυλιζαρίσματος και φινιρίσματος
Όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή άλλα εργαλεία στάλινγκ που εκπέμπουν θερμότητα σε λεπτά μαλλιά, ψεκάστε τα μαλλιά σας με το σπρέι στυλιζαρίσματος και φινιρίσματος πριν προχωρήσετε στο στάιλινγκ, ώστε να καλύψετε και να προστατέψετε τόσο τα μαλλιά σας όσο και το κράτημά τους.

Για λεπτά μαλλιά, ψεκάστε σε όχι εντελώς στεγνά μαλλιά, πριν ολοκληρώσετε το στέγνωμα των μαλλιών σας για να δώσετε όγκο και ύψος.

Ψεκάστε με σπρέι φινιρίσματος και στυλιζαρίσματος μία βούρτσα με φυσικές σκληρές τρίχες, προτού βουρτσίσετε τα μαλλιά σας για να μειώσετε το στατικό ηλεκτρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου