Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Μάσκα μαλλιών

Πολύτιμες και με αποτελέσματα θεαματικά, οι μάσκες μαλλιών έχουν αναδειχθεί σε σύμμαχο της υγείας και της λαμπερής εμφάνισης...των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστούν στο σπίτι από κάθε γυναίκα ή στο κομμωτήριο για τις περιπτώσεις που τα μαλλιά χρειάζονται ακόμα πιο εντατική φροντίδα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη ανάμεσα στις:

Μάσκες τροφής και ενυδάτωσης. Προορίζονται για τους περισσότερους τύπους μαλλιών, ενισχύουν τη δράση του κοντίσιονερ και βελτιώνουν την υφή και τη λαμπερή όψη των μαλλιών, τα οποία ταλαιπωρούνται τόσο με το λούσιμο όσο και με το στάιλινγκ. Η τακτική χρήση τους, μια-δυο φορές την εβδομάδα, αποτρέπει το σπάσιμο και τη δημιουργία ψαλίδας στα μαλλιά.

Μάσκες με επανορθωτική δράση, ειδικά για τα ταλαιπωρημένα, άτονα και άγρια σε υφή μαλλιά, τόσο από το καθημερινό στάιλινγκ όσο και από τις χημικές διεργασίες, όπως οι βαφές, οι περμανάντ κ.λπ. Χαρίζουν έντονη και βαθιά περιποίηση χάρη στα ενυδατικά, θρεπτικά και επανορθωτικά συστατικά τους, βοηθούν στο «κλείσιμο» των λεπιών της τρίχας, τα οποία «ανοίγουν» με τις χημικές διεργασίες, με αποτέλεσμα να δείχνουν τα μαλλιά άγρια και θαμπά.

Μάσκες ενίσχυσης του χρώματος, για όσες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Περιέχουν και αυτές ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης των μαλλιών, πρωταρχικός σκοπός τους όμως είναι να προστατεύσουν τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.

Για την καλοκαιρινή περίοδο σας προτείνουμε KERASTASE UV DEFENNSE ACTIVΕ Μάσκα ενυδάτωσης Τιμή 34,70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου